English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Γραφείο σε λίγα τετραγωνικά ...

Κερδίστε χώρο με έξυπνες λύσεις.

Ο χώρος είναι μικρός και το γραφείο σε ένα σπίτι είναι απαραίτητο είτε για εργασία είτε για μελέτη. Το πρόβλημα λύνεται με ένα πολύ έξυπνο εργονομικό σχεδιασμό που θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε και το τελευταίο τετραγωνικό του χώρου σας.

Λύση 1η ...












Εάν έχετε κάποιου μια εντοιχισμένη ντουλάπα που δεν έχει πια και μεγάλη χρησιμότητα τότε ανοίξτε την, αδειάστε την και βάψτε τη μόνες σας ή ντύστε την με μια ταπετσαρία που σας αρέσει. Τοποθετήστε μέσα ένα γραφείο που είναι στα μέτρα της και βέβαια μια καρέκλα. Τα φύλλα της θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πρακτικούς λόγους όπως για να κολλάτε εκεί post-it, αποκόμματα από πράγματα που θέλετε να θυμάστε ή ακόμα και να αποτελούν, με τη βοήθεια επίπεδων φακέλων, ένα σημείο για την οργάνωση της δουλειά σας.

Λύση 2η



Είστε δύο και ο καθένας απαιτεί το γραφείο και τον προσωπικό του χώρο. Μπορείτε να βάλετε τα δύο γραφεία αντικριστά και να τα χωρίσετε με μια βιβλιοθήκη στη μέση (photo). Έτσι έχετε χώρο για τα βιβλία και τα περιοδικά σας, ενώ ο καθένας καταλαμβάνει τη δική του γωνιά. Διακοσμήστε τη όπως θέλετε.





Deco tip: η παραπάνω φωτογραφία, αποτελεί πολύ καλή ιδέα για το γραφείο δύο εφήβων σε ένα μικρό χώρο.




Πηγή: http://www.jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου