English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το σεμεδάκι της γιαγιάς είναι μόδα

Το φολκλόρ είναι τάση στη διακόσμηση; Κανένα πρόβλημα! Έχετε τα προικιά της γιαγιάς....


Ναι, μάλιστα εκείνα που σνομπάρατε κάθε φορά που η κακομοίρα τα έβγαζε για μια μικρή επίδειξη του ταλέντου της. Χαμογελάγατε αμήχανα και υπομένατε την demonstration από παλιατζούρες για να μην την πληγώσετε. Αυτή η χρυσοχέρα γιαγιά -ή θεία ό,τι θέλετε- παίρνει την εκδίκησή της. Σεμεδάκια, πλεκτά crochet και xxl τραπεζομάντιλα «με το βελονάκι» που προορίζονταν για τραπέζι γάμου επιστρατεύονται ως decor για το σπίτι σας. Η συλλογή με σεμέν, από εργόχειρα με φουντάκια και σχέδια με μοτίβα της φύσης ή πιο αφηρημένα σχέδια μας θυμίζουν τη λαϊκή παράδοση είναι το Ελληνικό φολκλόρ που σε σωστές δόσεις μπορεί να δώσει μία πολύ γοητευτική ρετρό πινελιά στο χώρο.



Τα χρωματιστά crochet

Πως να εκμεταλλευτείτε αυτά μικρά έργα τέχνης για να ανανεώσετε το χώρο σας; Υπάρχουν πολλοί τρόποι: Nτύστε μαξιλάρια, φτιάξετε υπέροχα couner-lits, κουρτίνες ή τελειώματα για κουρτίνες αντί να αγοράσετε και να ξοδευτείτε.
Μερικές πινελιές «στο βελονάκι» και είστε στο πνεύμα του φολκλόρ!
Απλά ανοίξτε το συρτάρι που περιφρονούσατε γιατί το ζητούμενο σε μια εποχή κρίσης είναι η δεύτερη χρήση και η αξία του χειροποίητου αντικειμένου που έχει ιστορία και συναισθηματική αξία. Συμφωνείτε;



Σεμέν ως κεντρικό runner για την τραπεζαρία σας



Σε τελείωμα κουρτίνας


http://www.jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου