English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι stars κάτω των 25 ετών!

Είναι νέοι, ωραίοι και πάμπλουτοι. Ο λόγος για τους πιο περιζήτητους νέους ηθοποιούς του Hollywood, που σε μια εβδομάδα, βγάζουν περισσότερα από όσα βγάζουν οι "κοινοί θνητοί" σε έναν χρόνο!




Ποιοι είναι όμως οι πιο νέοι stars που "αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό;" ....


Φυσικά σε αυτή τη λίστα τις περισσότερες θέσεις τις καταλαμβάνουν οι συμμετέχοντες στα επιτυχημένα franchise του Harry Potter και του Twilight.

Ας δούμε όμως και τους υπόλοιπους stars:

Saoirse Ronan (17 ετών)




Η Ronan κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ στην ηλικία των 13 ετών για τον ρόλο της στην ταινία Atonement. Η "αξία" της νεαρής ηθοποιού αγγίζει τα 2,5 εκατ. δολάρια και οι μετοχές αναμένονται να εκτοξευθούν!

Selena Gomez (19 ετών)




Το έτερον ήμισυ του Justin Bieber, κέρδισε 65.000 δολάρια για τη συμμετοχή της στην ταινία "Ramona and Beezus." Είναι όμως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα νεαρά άτομα στην τηλεόραση, καθώς κερδίζει 30.000 για κάθε επεισόδιο του "Disney's Wizards of Waverly Place."

Η αξία της ανέρχεται στα 4 εκατ. δολάρια.

Chloe Moretz (14 ετών)




Η αξιολάτρευτη αλλά και θανατηφόρα ηρωίδα του Kick-Ass "αξίζει" περίπου 4 εκατ δολάρια.

Keke Palmer (18 ετών)




Στη σειρά, όπου πρωταγωνιστεί, η Keke αμοίβεται με 20.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο, ενώ η αξία της ανέρχεται στα 7,5 εκατ. δολάρια.

Jaden Smith (13 ετών)




Ένα εκατομμύριο δολάρια ήταν η αμοιβή του διάσημου γιου του Will Smith, για τον ρόλο του στην ταινία The Karate Kid. Στη συνέχεια, όταν η ταινία έγινε μεγάλη επιτυχία του έδωσαν και ένα "συμβολικό" bonus της τάξεως των 2 εκατ δολαρίων!

Abigail Breslin (15 ετών)




Η "Little Miss Sunshine" αμοίβεται με 2 εκατ. δολάρια για κάθε ταινία της. Τώρα η αξία της ανέρχεται στα 12 εκατ. δολάρια.

Dakota Fanning (17 ετών)




Θεωρείται από πολλούς ως η πιο χαρισματική και ταλαντούχα ηθοποιός της γενιάς της. Η αξία της ανέρχεται στα 16 εκατ. δολάρια.

Taylor Lautner (19 ετών)




Όπως είπαμε, οι stars του Twilight και του Harry Potter θα μονοπωλήσουν αυτή τη λίστα. Ο νεαρός "λυκάνθρωπος" μπορεί να έχασε τη μάχη για την καρδιά της Bella, όμως κέρδισε τον πόλεμο καθώς αναδείχθηκε πιο ακριβοπληρωμένος star από τον Robert Pattinson! Ο Taylor κέρδισε 25 εκατ δολάρια για τον ρόλο του στο Breaking Dawn.

Kristen Stewart (21 ετών)




Το μήλο της έριδος ανάμεσα σε ένα vampire και έναν λυκάνθρωπο, η κινηματογραφική Bella, κέρδισε 25 εκατ. δολάρια για το τελευταίο μέρος της σειράς Twilight.

Robert Pattinson (25 ετών)




Ο ρόλος του...λαμπυρισμένου Edward Cullen του εξασφάλισε αναγνωρισιμότητα και 27,5 εκατ. δολάρια μόνο για το 2011!

Emma Watson (21 ετών)




Η αξία της κινηματογραφικής Ερμιόνης ανέρχεται στα 50 εκατ δολάρια, ενώ κέρδισε περίπου 30 εκατ. δολάρια μόνο το 2011.

Rupert Grint (23 ετών)




Και ο συμπρωταγωνιστής της Emma αξίζει περίπου 50 εκατ. δολάρια μετά από το ρόλο του στο saga Harry Potter.

Daniel Radcliffe (22 ετών)

25 εκατ δολάρια κέρδιζε ο Daniel κάθε φορά που υποδυόταν τον Harry Potter. Ο ηθοποιός είναι πιο πλούσιος από τους πρίγκιπες William και Harry.

Miley Cyrus (18 ετών)




Για κάθε επεισόδιο της σειράς Hannah Montana, η Miley κέρδιζε 15.000 δολάρια, ενώ η αξία της ανέρχεται σε 120 εκατ. δολάρια!


http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου