English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Aποσύρεται η πρόταση Σουλτάν για Παναθηναϊκό

Ιστορία χωρίς...


ευχάριστο τέλος για τον Παναθηναϊκό, θα είναι όπως όλα δείχνουν αυτή με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Ο Βλάσης Τσάκας μετά το φινάλε του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, αποκάλυψε πως ο Πρίγκιπας είναι εξοργισμένος με τη στάση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, και αποσύρει την πρότασή του για την αγορά των "πρασίνων".

Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν υποστήριξε πως πριν τελειώσουν με άδοξο τρόπο οι επαφές των δύο πλευρών, θα αποδειχτεί η αγοραστική δύναμη του Αλ Σαούντ, για να πειστεί ο κόσμος πως πιθανότητες για να αποκτηθεί η "πράσινη" ΠΑΕ , όντως υπήρχαν!

"Αφού πρώτα αποδείξουμε την αγοραστική μας δύναμη, για να μην αμφιβάλλει κανείς για την οικονομική κατάσταση του Πρίγκιπα Σουλτάν, ανακοινώνουμε ότι η πρόταση μας για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποσύρεται. Η συμπεριφορά της ΠΑΕ ήταν απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να φέρονται έτσι στους ανθρώπους που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό" κατέληξε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μπαίνει γερά η "Arboris Capital"

Λίγη ώρα μετά το "αποσυρόμαστε" του Βλάση Τσάκα, έγινε γνωστό ότι o εκπρόσωπος της "Arboris Capital" είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα, ενημερώνοντάς τον για έτοιμη πρόταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρία που έχει εκφράσει ενδιαφέρον να επενδύσει, προέρχεται από τη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ: www.woop.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου