English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Αδίκησε τον εαυτό του...


Ο Βαγγέλης Μάντζιος "κάρφωσε" μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, δείχνοντας ότι αν έπεφτε σε άλλες εποχές στον Παναθηναϊκό μπορεί να ήταν ακόμα μέλος του ρόστερ.
Παρακολουθούσαμε χθες τον Βαγγέλη Μάντζιο να “καρφώνει” τον Ολυμπιακό, να προστατεύει ιδανικά τη μπάλα με το κορμί του και σκεφτήκαμε πόσο πολύ αδίκησε τον εαυτό του ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που έφυγε από τον Παναθηναϊκό νύχτα, προσφέροντας ελάχιστα πράγματα από το αστείρευτο ταλέντο του.
Στράικερ με .....



κινήσεις και μυαλό “δεκαριού” (έστω και βραδυκίνητος) δεν έχει ξαναπεράσει από το σύλλογο, τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες. Δυστυχώς ο Βαγγέλης έπεσε πάνω σε δύσκολες εποχές για το “τριφύλλι”, με αποτέλεσμα να μην εκτιμηθεί η ποιότητά του, ίσα-ίσα που στον κόσμο έμειναν περισσότερο οι δηλώσεις του, περί...κομποδέματος, αυτοκινήτων, lifestyle.

Με την ομάδα να πηγαίνει κατά διαόλου στις υποχρεώσεις της, ο απογοητευμένος κόσμος δεν ήθελε και πολύ να βάλει στη μπούκα συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (κάποτε έγινε βαβούρα στην εξέδρα για τα...κόκκινα παπούτσια του Σωτήρη Λεοντίου) με τον Μάντζιο να μπαίνει στο στόχαστρο για το μονίμως ράθυμο και...νυσταγμένο του στυλάκι στο χορτάρι.

Από μπάλα όμως, ξέρει καντάρια! Τα γκολ στη Βέρντερ, το τακουνάκι στο “Μαδριγάλ”, η ντρίπλα-“ποδιά” που έσκασε στον Μάρκος Σένα στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη Βιγιαρεάλ (2009), το πρωτοσέλιδο της Sportday (“Έλληνας Φαν Μπάστεν”) μετά από μια γκολάρα στη Ξάνθη (επί Μαλεζάνι) είναι μερικά από τα λίγα πράγματα που μας άφησε να θυμόμαστε ένας πραγματικά άξιος ποδοσφαιριστής.


www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου